Täytetyt paprikat ovat helppoja, täyttäviä, herkullisia ja niitä saa helposti kerralla tehtyä paljon.
Täytetyt paprikat
8 paprikaa
Juustoraastetta
Jauhelihatäyte
100 g kvinoaa (raakapaino)
400 g jauheliha
0,5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
0,5 dl kevätsipulin vartta
Valmista kvinoa paketin ohjeen mukaan. Paista jauheliha ja pilko kevätsipulin varret. Lämmitä vesi kiehuvaksi, sulata lihaliemikuutio veteen ja sekoita jauhelihaan. Sekoita täytteet keskenään.
Tonnikalatäyte
100 g kvinoaa (raakapaino)
2 prk tonnikalaa (toinen oli makutonnikala, jossa hieman vähemmän kun normaalissa)
0,5 dl ruohosipulia
Valmista kvinoa paketin ohjeen mukaan. Pilko ruohosipuli ja sekoita täytteet keskenään.
Halkaise paprikat kahtia ja poista siemenet/varsiosa. Täytä paprika haluamallasi täytteellä. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Lisää juustoraaste ja paista vielä n. 10 minuuttia.
Anna paprikoiden vetäytyä vielä n. 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Tarjoa esimerkiksi raikkaan salaatin kera!
Kommentit
Lähetä kommentti