Munakoisocannelonit



Alkuperäinen resepti löytyy Kotiliesi-sivustolta.

Munakoisocannelonit jauhelihatäytteellä
4-6 annosta

2 munakoisoa
1/2 tl suolaa
oliiviöljyä paistamiseen

Jauhelihatäyte
400g jauhelihaa
2rkl tomaattipyreetä
1tl oreganoa
1tl paprikajauhetta
1tl suolaa
1/2tl mustapippuria
1/2dl vettä

Tomaattikastike
400g tomaattimurskaa
1/2tl suolaa
1/2tl mustapippuria
1/4tl sokeria
1tl timjamia

Juustoraastetta maun mukaan

Leikkaa kaksi munakoisoa ohuiksi viipaleiksi ja levitä leikkuulaudalle. Viipaileista ei kannata tehdä liian ohuita, muuten ne eivät kestä paistamista, vajaa 0,5cm on sopiva. Ripottele suolaa molemmin puolin ja anna tekeytyä noin 5 minuuttia. Kuivaa viipaleet ja paista öljytyllä pannulla molemmin puolin kullanruskeiksi, jotta ne hieman pehmenevät.

Paista jauheliha kypsäksi. Lisää tomaattipyre, mausteet sekä vesi ja anna tekeytyä hetken.

Sekoita tomaattimurska ja mausteet keskenään. Lusikoi noin puolet tomaattimurskasta voidellun uunivuoan pohjalle.

Levitä jauhelihatäytettä munakoisoviipaleen toiseen reunaan ja rullaa tiiviisti kiinni ja aseta rullat vuokaan saumapuoli alaspäin vieri viereen. Levitä loput tomaattimurskasta rullien päälle.


Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä toiset noin 15 minuuttia (peitä tarvittaessa foliolla jos pinta tummuu liikaa). Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Kommentit