Täytetty ciabatta/patonki



Lounasvinkki!

Lounas usein aiheuttaa myös päänvaivaa, varsinkin työpaikoilla, joissa on rajoitetut mahdollisuudet säilyttää/lämmittää ruokia.

Täytetty ciabatta/patonki

Täytetty ciabatta sisältää tietenkin omille makunystyröille sopivia täytteitä, mutta tässä yksi esimerkki täytteistä:

1 gluteeniton ciabatta/patonki
Tomaattia
Paprikaa
Salaattia
Kinkkua
Juustoa
Avocadoa
Tonnikalamajoneesia (tonnikalapurkki + maun mukaan majoneesia ja mausteita)

Paistoin ciabatan valmiiksi edellisenä iltana, nappasin täytteet töihin mukaan ja täytin ciabatan vasta lounaalla töissä. Helpointahan se olisi täyttää jo valmiiksi kotona, mutta näin siitä saa mahdollisimman tuoreen tuntuisen. Harmikseni tämä ciabatta ehti päivässä kuivua hieman, joten jos kyseistä tuotetta käytätte, niin suosittelen paistamaan samana päivänä, kun sen nauttii.

Kuvan ciabatta on siis Prismasta löydetty Schnitzer 360g Olive Ciabatta (esipaistettu), kuvassa tosin ciabatassa oliiveja ei näy, sillä niitä omat makunystyrät eivät siedä, joten niitä on ronkittu pois. Tämä kuitenkin oli ainoa gluteeniton ciabatta/patonki, jota kyseisessä kaupassa oli tarjolla, joten jouduin siihen tyytymään, vaikken oliiveja siedäkään.

Kommentit